fbpx

[:si]15.4.2023 Suzi Soprano[:]

[:si]Broken Lock zaradi zdravstvenih težav žal odpovedujejo svoj nastop.

Časovnica
21.00 vrata
22.00 Suzi Soprano

Vstop prost!

BROKEN LOCK
Broken Lock so glasbena skupina iz Črnomlja, ki se že vsaj 25 let preizkuša v težkih rock rifažah in jih meša z ostalimi glasbenimi zvrstmi. Izdali so 5 studijskih albumov. V živo so se izpostavili na Novem Rocku 2000 v Križankah, kot gostje na Karma To Burn v K4, sodelovali so z nizozemskim skladateljem Merlijnom Tvaalfhofnom na La Nuit de Europe v Amsterdamu in na Fabrique v Enschede na Nizozemskem, igrali pa so že desetine koncertov po slovenskih in tujih klubih in festivalih.
11/11/2022 so izdali svoj 5. studijski album Postmodern Songs. Album je posnel, zmiksal in masteriziral Robi Bulešič iz Beartrack Recording Studio v januarju 2020. Album je izšel v samozaložbi.

——————————————————————

SUZI SOPRANO
Značilni zvok krškega benda Suzi soprano izvira iz kitare, ki je tudi bas, težkih bobnov, in vokalista, ki se je oblikoval v hardcoru 80-ih let. Pripravili vas bodo do plesa, udarjanja po glavi in kričanja. V 6 letih, od kar so odigrali svoj prvi koncert, so za njimi številni koncerti po Sloveniji, nastopali pa so tudi po Belgiji, Češki, Slovaški, Italiji in Hrvaškem, 2 EPja in dolgometražni album… Suzi soprano tvorijo člani bendov Karmakoma, Growing rats, theLIFT, Yamamai, Body Says No…

[:]

    Comments are closed

    Kulturno umetniško društvo SubArt
    Kolodvorska cesta 8
    4000 Kranj
    info@subart.si