fbpx

[:si]17.7.2021 Distoržn – Armaroth, Guattari, Inferior Minds[:]

[:si]Prispevek: 10 eur

 

KRDM v sodelovanju s TrainStation SubArt predstavlja.
DISTORŽN
Po predolgem prisilnem premoru se najglasnejša veriga koncertov vrača na kranjske odre! Tokrat vam bodo dozo modernega death metala servirali domači mladci Inferior minds, z inovatinim pristopom vas bodo šokirali Guattari, za vrhunec večera pa bodo poskrbeli Armaroth.
****************************************
ARMAROTH
Psychedelic death metal, Kranj
Armaroth izhajajo iz kranjskega podzemlja in so se v zadnji dekadi vzpostavili kot ena vidnejših sil slovenske metal scene. 2013 so izdali EP False Vision, ki je danes že prava death metal klasika. Leta 2016 je izšel dolgometražni prvenec Zenith, na keterem je band svoj zvok nadgradil z modernejšimi prijemi in nakazal svoj edinstven slog. V živo s svojo naravno karizmo in odrsko prezenco navdušujejo na odrih doma in po Evropi.
****************************************
Guattari
Sludgy beatdown / groove, obala
Obalni Guattari dostavljajo vnetljivi sludge/beatdown/groove koktajl, ki poslušalca stežka pusti ravnodušnega. Začetki delovanja segajo v leto 2008 ko je bend nastal kot stranski projekt takratnih Hiram in Shiv, nato pa po letu delovanja zamrl. Ponovno je oživel spomladi 2019 v okrepljeni postavi članov zasedb Shiv, Incarnated in Naio SSaion. Avgusta 2019 je bend izdal svoj prvi EP “Demiurge” in se prvič predstavil občinstvu v živo.
****************************************
INFERIOR MINDS
Melodic deathcore, Kranj
Inferior minds je mlad band, nastal leta 2018. Prihajajo iz Kranja, trenutno delujejo pod okriljem KRDM-ja. Predstavili se bodo v novi trenutni zasedbi z njihovimi svežimi fantastičnimi komadi.
****************************************

[:]

    Comments are closed

    Kulturno umetniško društvo SubArt
    Kolodvorska cesta 8
    4000 Kranj
    info@subart.si