fbpx

[:si]20.10.2018 Bad Notion, Mighty Sloth[:]

[:si]Bad Notion je energični glasbeni trio, ki se nezadržno uveljavlja kot ena najbolj privlačnih blues-rock atrakcij v Sloveniji. Navdušujoča posebnost njihovih nastopov so blues toni, ki jih okusno kombinirajo z lahkotnostjo funka po eni in težo trdega rocka po drugi strani. Nastajajoča zmes redno navdušuje široko občinstvo, ravnodušnih pa ne pusti niti najzahtevnejših glasbenih sladokuscev.

Naj gre za intimo majhnega odra, spektakel velikega koncerta ali kaj vmes, z energičnim in neutrudnim nastopom pustijo Bad Notion edinstven pečat kjerkoli se pojavijo.

Zasedbo sestavljajo Grega Smola Crnković (kitara in vokal), Rok Skoliber (bobni) in Žiga Korenčič (bas kitara).
Med glasbene vplive prištevajo velikane, kot so Jimi Hendrix, Gov’t Mule, Jeff Beck, Michael Landau, Led Zeppelin, Robben Ford, Santana in še številne druge. Svoj glasbeni prvenec bodo širšemu občinstvu predstavili jeseni 2018.

*******************************************************************

Mighty Sloth je tričlanska kranjska rock/blues/funk/sloth zasedba, ki se bo pri nas predstavila s svojim prvim koncertom. Na band je vplivala predvsem glasba mojstrov električne kitare in groov-a prejšnjega stoletja ala Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughn, Jeff Beck, Billy Cobham, Led Zeppelin, Buddy Guy, Santana…

zasedba
Jan Regouc (kitara in vokal), Aarron Rufus (bobni), Peter Regouc (bas)

*****************************************************************************

Vrata: ob 21h
Vstopnina: 5eur[:]

    Comments are closed

    Kulturno umetniško društvo SubArt
    Kolodvorska cesta 8
    4000 Kranj
    info@subart.si