fbpx

[:si]20. – 23.12.2021 Božično novoletna Art tržnica TRK[:]

[:si]V oktobru smo premierno gostili umetniško Art tržnico TRK. Nadaljujemo v prazničnem decembru, čas je za Božično novoletni TRK.
Trg ali tržnica je prostor, kjer se srečujejo kupci in prodajalci z namenom sklepanja pogodb oziroma za prodajo nekega blaga. V starem veku so bila tovrstna srečanja povezana z velikimi narodnimi prazniki, v zgodnjem srednjem veku so se tržnice začele hitro širiti. Poseben pomen so imeli letni trgi, kjer so se sklepale velike kupčije in iz teh so se kasneje razvili sejmi.
Štiri decembrske popoldneve se bo Trainstation SubArt spremenil v rokodelsko umetniško art tržnico, kjer si boste lahko napasli oči in izbrali primerna darila za vaše najbližje ali pa si jih boste privoščili sebi.
➡️ ZA USTVARJALCE
Art tržnica Trk je namenjena vsem, ki ustvarjajo lastne unikatne rokodelske izdelke (nakit, oblačila, keramika, dekorativni izdelki, ..) in si želijo svoja dela predstaviti širši publiki.
Dragi ustvarjalci, če si želite predstaviti svoje delo in izdelke vas vabimo, da se nam pridružite na naši premierni art tržnici.
Ponujamo vam razstavno prodajni prostor, kjer se boste lahko predstavili. Mesta so omejena, zato ne oklevajte s prijavo. Prijave zbiramo do sobote 18.12.2021 do 20:00, na naslov drinovec.ziva@gmail.com. Prijava na tržnico je brezplačna.
➡️ZA OBISKOVALCE
Praznični mesec je tu, bliža se zaključek še enega čudnega leta, čas bo za analizo, premislek in za darilaaaaaa. Ljubitelji lepega, unikatnega in ročno izdelanega, vljudno vabljeni na obisk, klepet in ogled naše Art tržnice TRK, kjer si boste lahko med res hudimi kosi izbrali božična ali novoletna darila za vaše najbližje.
Od ponedeljka 20.12.2021 do četrtka 23.12.2021, med 17:00 in 21:00.
Spodbujajmo rokodelstvo, umetnike in njihov trud vložen v najrazličnejše unikatne izdelke.[:]

    Comments are closed

    Kulturno umetniško društvo SubArt
    Kolodvorska cesta 8
    4000 Kranj
    info@subart.si