fbpx

[:si]21. 5. 2022 UFF Raps! Vol.3 – KLEMEN KLEMEN[:]

[:si]UFF Raps! Vol. 3 – KLEMEN KLEMEN
________________________________________________________________________
UFF RAPS je nova redna serija hip hop dogodkov! Odvijajo se celo leto enkrat mesečno na Trainstationu v Kranju. Vabimo vas na UFF RAPS vol.3, ki bo v soboto 21.05.2022 ob 20:00 uri!
________________________________________________________________________
Starosta, pionir in legenda domačega hiphopa in raper, ki je zakuhal najbolj prodajano slovensko rapersko ploščo vseh časov, trnowska ninja Klemen Klemen se po dobrih šestih letih vrača v Kranj. Tam bo v svoji luči predstavil materiale s svojih treh plošč. Klemen ni raper, ki bo nove komade serviral v rednih mesečnih ali letnih obrokih, temveč posebnež katerega albumi so bolj izjema za sladokusce kot stalnica.
V svoji več kot 25 letni karieri je poleg sodelovanj z mnogimi domačimi raperskimi in tudi neraperskimi imeni uspel predstavit samosvojo vizijo minimalističnega rapa slonečega na t.i. storytellingu, ki je ne more skopirati nihče. Z njim nas vodi od uličnih peripetij, barabinskih podvigov, ljubezenske poezije, šnopcarskih prigod, ljubezni do opojnih substanc, specifičnih trnovskih zgodbic do življenjskih tegob vsakdana. V letu trojnih volitev, Klemen kajpak promovira tudi svojo stranko FBS in se v izjemni formi vrača na koncertne odre od katerih je bil odsoten dve leti. Vsekakor najbolj karizmatična figura domače raperske krajine, v kar se lahko 21.5. znova prepričamo tudi v kranjskem klubskem središču Trainstationa.

Warm up: Tarpe, El Jasko
DJ Korkie
________________________________________________________________________
Cena vstopnice : 10€
Povezovalec dogodka: Rok Kadoič (UF)
Organizator : UF Podcast, Fankadelik Ent.[:]

    Comments are closed

    Kulturno umetniško društvo SubArt
    Kolodvorska cesta 8
    4000 Kranj
    info@subart.si