fbpx

[:si]22.12.2018 Distoržn: Penitenziagite, Hangar 55*, Glista[:]

[:si]KRDM v sodelovanju s Trainstation Subart predstavlja

DISTORŽN

Preden se zagozdite v izobilju božičnih požrtij in utonete v lastnih izločkih za slivestrovo, vas čaka darilni paket z vam najljubšimi – penisi! Ja, prihajajo Penitenziagite, “starešine” kranjskega podzemlja. Pridružili se jim bodo energični thrasherji Hangar 55* (zvezdica je silent) in pa kup trešerjev ki hočejo špilat grindcore – Glista!

********************************************

PENITENZIAGITE
Death, Kranj

Penitenziagite je band, ki je že na svojem prvem koncertu slovensko občinstvo prevzel s svojo mešanico black in death metala in se kasneje razvil v zrel death metal band, ki se poigrava s thrash kitarskimi soli. Izdali so dva demo albuma, nastopili na vseh znanih slovenskih odrih, na velikem odru Metalcampa ter malem odru festivala Metaldays. Poslušalcev in poslušalk ne pustijo hladnih. Leta 2015 so izdali prvi album Humanity Galore. Skupina se trenutno intenzivno ukvarja s pripravo naslednjega albuma.

https://www.facebook.com/penitenziagite.band/
https://penitenziagite.bandcamp.com/

********************************************

HANGAR 55*
Thrash, Medvode

Hangar je 5 članska zasedba iz Mengša/Medvod, ustanovljena leta 2014. Skupino sestavlja 5 članov z veliko izkušnjami z igranjem v preteklih bandih. Igrajo pretežno heavy metal/hard rock glasbo, ki ima na trenutke malo primesi punka. Leta 2016 so izdali prvenec First aid, katerega predstavljajo po odrih v Sloveniji. Vmes se jim je nabralo že dovolj materiala za novo ploščo, katero nameravajo izdati v prihodnjem letu.

https://www.facebook.com/hangar55/

********************************************

GLISTA
Grindcore, Ljubljana

Glista je iz jajčeca pokukala decembra 2015, jeseni 2017 pa posnela prvi demo. Marca 2018 so se zaprli v studio ter posneli prvenec Death Machinery, ki izide 23. 11. 2018.
Glasbena superpozicija punka in metala ter odraz širokega spektra vplivov old school hc-punk, crust, death, thrash, black metal skupin in nenazadnje tudi nekaj klasične glasbe ter kanček diska, je Glisto postavila na oder skupaj s predstavniki različnih žanrov, med drugim Ratos de Porao, Nulla Osta, Bolesno Grinje, Extreme Smoke 57, Brujeria in Gutalax.

https://www.facebook.com/GlistaGrindcore/
https://glista.bandcamp.com/releases

********************************************

Vstop 6€[:]

    Comments are closed

    Kulturno umetniško društvo SubArt
    Kolodvorska cesta 8
    4000 Kranj
    info@subart.si