fbpx

[:si]25.1.2020 Distoržn: Grob, Snogg, Degress[:]

[:si]Ob 21.00. Vstopnina 6 eur.

KRDM v sodelovanju s TrainStation SubArt predstavlja DISTORŽN.

Kaj najbolj paše sredi zime? Mrzel black metal, kaj pa! Zato bo januarski Distoržn obarvan črno! Začnemo z mlado zasedbo Degress, ki bo udarno začela s postojnsko verzijo black/thrasha, nato bodo v eksperimatalne vode zašli Snogg, vrhunec pa bo maš posvečena kaosu, ki jo bodo odigrali Grob.

► Grob (Black)
Kaos je red – red je kaos!
Nič ni sigurno, nič ni vklesano v kamen … ni ne usode niti naključij!
V MMXVI Grob vodi kot temačna manifestacija, spiritualni prehod med sedaj in prihodnjim, plovilo ki črta poti naravnost v večno požirajoči propad.

► Snøgg (Experimental black, Velenje)
Snøgg je eksperimentalna black metal zasedba iz Velenja, ustanovljena leta 2013. Originalna zasedba obsega zgolj dva člana Ulv in Mørke, čeprav se zasedbi večino časa pridružijo gostujoči nastopajoči tako na odrih kot na izdajah.
Svojo zvrst imenujejo freeride black metal, ker se ne ne omejujejo v iskanju obširnega zvočnega prostora black metala in drugih ekstremnih ter alternativnih žanrov.
V šestih letih delovanja je zasedba izdala demo, tri Ep-je ter prvenec ki nosi ime Chhinnamasta izdan junija 2019, ki je bil pozitivno sprejet s strani tako kritikov kot publike, presegajoč prejšnje izdaje.
Snøgg pa že pripravljajo nov material za prihajajočo ploščo ki naj bi izšla v začetku 2020.

► Degress (black/tharsh, Postojna)
Degress špilajo dobri dve leti, bend se je rodil na pokopališču bendov Kripl in Sodndan, igrajo gnusno mešanico black thrash metala in crusta, lani so izdali demo, ki je na voljo pri članih, pričakujemo lahko tipično postojnsko odfukancijo,….uuuurgh

[:]

    Comments are closed

    Kulturno umetniško društvo SubArt
    Kolodvorska cesta 8
    4000 Kranj
    info@subart.si