fbpx

[:si]26.12.2019 Pijan’ Impro Show (KUD Kiks)[:]

[:si]Vstopnina: 5€

Spet se bliža konec leta in KIKSovci se ga bomo že tradicionalno napili na odru Trainstationa. Kljub vedno večji opitosti bomo skušali ostati razumljivi in imeti koherentne misli, saj bo to ključno za končno zmago. Jaz za trening že zdajle malo pijem ob pisanju tega teksta. Ampak samo vodo z malo grenivke, ker pazim na linijo.

Igralci se bodo spopadli v veličastnem šovu, polnem etanolne ekstaze. Odgovarjali bodo morali na vprašanja in opravljati naloge, vmes pa bodo ves čas prejemali ustrezne porcije alkota budalkota. Vse skupaj bo seveda začinjeno z dobro mero humorja in norčij, tako da je zabava zagotovljena. Ne verjamete? Preberite nekaj vtisov obiskovalcev preteklih P’janih improv:

Jošt S.: Meni je bilo super. Končno sem videl, da je pijanost res lahko tudi zabavna. Pri nas doma se namreč zdi zabavna samo fotru.

Zdenka I.: Pričakovala sem, da bodo improvizatorji na odru bolj zmedeni in bo predstava slabša. Ampak navsezadnje so bili komaj kaj drugačni, kot sicer. Sumim, da uživajo alkohol tudi pred drugimi predstavami, veste.

Edam R.: Prav rad bi vam kaj povedal o predstavi, ampak sem se trudil med njo piti toliko, kot so pili improvizatorji na odru. Zbudil sem se na strehi Giovannijeve burgerdžinice, z luknjo v spominu in oblečen v balerino. Verjetno je bilo fajn!

Vidimo se torej v četrtek, 26.12., ob 20.00 v Trainstationu Kranj!

Večer povezuje: Matjaž Peklaj

Nastopajoči: jih bomo razkrili naknadno

Minister za zdravje opozarja: prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju. Samo je pa beseda “uživanje” uporabljena z razlogom. Poleg tega je smeh pol zdravja, tako da se izniči pa je ok. V resnici so KIKSovci tako smešni, da ste celo malo v plusu. Ampak ne pa potem vozit, ker pijani vozniki so pa res ene riti, in teh pa ne maramo, ker delajo parlamentarcem konkurenco.[:]

    Comments are closed

    Kulturno umetniško društvo SubArt
    Kolodvorska cesta 8
    4000 Kranj
    info@subart.si