fbpx

[:si]27.12.2019 Plesen: RSN, Douchean, SSS, Selgor b2b ofnana_pesa[:]

[:si]Vstopnina: 8 eur

KRDM v sodelovanju s TrainStation SubArt predstavlja: PLESEN

V časih visoke vlage se rado zgodi, da splesnimo tudi mi. Zato smo začeli prirejati novo serijo dogodkov, obarvanih s temačno, moderno plesno glasbo. Namen serije Plesen je predstavitev najboljših imen podtalne elektronske scene, tako uveljavljenih veteranov kot tudi predstavnikov bolj sveže krvi.

Na prvi izvedbi Plesni vas bodo na plesnišču razmigavali RSN, Douchean, S.S.S. in Selgor ob boku z Ofnana_pesa.

Za vizualno podkrepitev bo skrbel umetniški kolektiv A:part.

********************************************

► RSN (MK) (Knauf)
Makedonski umetnik Bojan Georgievski (alias RSN), zdaj živeč v Ljubljani, je DJ, producent ter eden izmed ustanovnih članov kolektiva Knauf. Svoje raziskovanje elektronske glasbene scene je začel pri mladih letih, kmalu zatem pa je svoj glavni interes našel v techno glasbi. Udarna zmes bobnov, perkusij in nadvsem temačne klubske atmosfere se lahko sliši v vseh njegovih setih, odraža pa se tudi v njegovi lastni glasbeni produkciji.

► Douchean (KRDM/Chagga Records)
Mlad producent in DJ iz Kranja, ki skozi umazane, distorzirane sintetizatorje in razbijaške ritme raziskuje abstraktne sonične oblike ter neznane pokrajine. Zgodba ga pelje skozi vse možne inkarnacije temačne podtalne plesne glasbe, za njegov zvok pa so značilne močne emocije in velika mera eksperimentalnosti.

► S.S.S. (SEZAM)
Temna stran Softskinsona. Alter ego rezidenta Kluba K4 pluje po trših, udarnih žanrih, pogosto pa preseneti z nekonvencionalnimi kombinacijami in miksi. Njegovi seti so mešanica blaženosti in jeze, ki poslušalca enostavno ne morejo pustiti ravnodušnega.

► Selgor (Chagga Records) b2b Ofnana_pesa (Chagga Records/KRDM)
Gorenjska techno slavčka, člana Chagga Records in Tektonike sta poznana po temačnih in trdih ritmih. Na drugi ediciji Tektonike sta prvič odvrtela set s hrbtom ob hrbtu, moči pa sta kasneje združila še mnogokrat. Skupaj štejeta ducate glasbenih izkušenj iz precej raznovrstnih žanrov, združuje pa ju predvsem ljubezen do podzemeljskih viž.

******************************************

DIRTY RAVE VIBES ALL NIGHT LONG

LIVE ANALOG VISUALS

COME EARLY – STAY LATE[:]

    Comments are closed

    Kulturno umetniško društvo SubArt
    Kolodvorska cesta 8
    4000 Kranj
    info@subart.si