fbpx

[:si]3.3.2023 Anarhitekt Hip Hop Vol. 3 feat. Munje records (KŠK)[:]

[:si]Cenjene Hip Hop glave, za vas pripravljamo rapchugo, ki nas bo popeljala v boom bap ero 90ih let.

Na odru se bosta predstavili kar 2 slovenski založbi, katerih članov ni strah pljuniti mastno rimo ali dve čez udaren instrumental ✊😤
Genxta Gregi je besedno-igrski rimoklepač, ki svoje MC skille pili ob surovih boom bap beatih, v svojih textih pa se večkrat požvižga na cenzuro. Leta 2022 je postal član založbe Anarhitekt records s katero je izdal tudi svoj debitantski album “Pančlajn genij”, ki ga bo skupaj z gosti predstavil 3. 3. 2023 na Trainu v Kranju!

ANARHITEKT RECORDS
Anarhitekt records je neodvisna glasbena založba s Ptuja, pod vodstvom MC veterana Gotti-ja, ki je prejšnje leto izdal svoj solo prvenec. V sklopu Anarhitekt records delujejo talentirani MC-ji iz celotne Slovenije kot so SDP, Genxta Gregi in Wera Bestrd. Njihov zvok ostaja zvest esenci s poudarkom na izpiljenih tekstih polnih večzložnih rim.

MUNJE RECORDS
Munje Records je neodvisna založba, ustvarjena leta 2020. Založba je obarvana v hip hop, breakbeat in dub ritmih, skratka vesela in debela nizkotonska glasba. Njeni člani so Fraw Blanka, Vuki Vuk, Mirko Grozny in ustanovitelj Sajkoslav. Do sedaj je ekipa izdala že tri albume, in sicer Mirko Grozny – Morilne Veščine (2021), Vuki Vuk – Zvok Jeze (2021) in Fraw Blanka – Stranski Učinki (2022).

Za hip hop vzdušje pred in po koncertu bo skrbel Dj Korkie (Illegal Kru / UFF Raps)✊
Cena:
člani KŠK: 5€ (na dan dogodka 7€)
nečlani: 7€ (na dan dogodka 9€)
Nakup kart: https://olaii.com/…/anarhitekt-hip-hop-vol-3-feat-munje…
Ali info tocka KŠKja[:]

    Comments are closed

    Kulturno umetniško društvo SubArt
    Kolodvorska cesta 8
    4000 Kranj
    info@subart.si