fbpx

[:si]31.12.2021 Namenite 1% KUDu SubArt za novo streho[:]

[:si]Trainstation potrebuje novo streho. Trenutna je konkretno zmahana in na robu razpada. Zato vas letos ponovno prosimo, če nam donirate 1% dohodnine (tisti, ki še niste, ostali pa lahko spremenite iz 0,5% na 1%!)

Kaj to pomeni?
V Sloveniji ima vsak državljan možnost, da 1% dohodnine, ki jo plača državi, nameni za donacije. To te nič ne stane, samo izpolniti moraš en obrazec. Če tega ne narediš, ta denar ostane državi.

Kako doniram dohodnino?

Obstajata dva načina:
Prek spleta – v portalu e-Davki oddaš obrazec ( https://edavki.durs.si/EdavkiPortal/PersonalPortal/Pages/Login/Login.aspx?ReturnUrl=%2fEdavkiPortal%2fPersonalPortal%2fCommonPages%2fDocuments%2fNew.aspx%3fformType%3dDoh_Don&formType=Doh_Don.)
Vpišeš davčno št. in procent dohodnine (do 1%) in pritisneš “Oddaj vlogo”. Ime društva se nato izpolni samo.
Prek pošte – izpolniš obrazec, ki ga najdeš tukaj https://edavki.durs.si/OpenPortal/Dokumenti/doh_don.i.sl.pdf in ga pošlješ na svoj pristojni finančni urad.

Pristojni finančni urad za Gorenjsko je:
Finančni urad Kranj
Koroška cesta 21
4000 Kranj

Finančni urad Kranj obsega območja upravnih enot Jesenice, Kranj, Radovljica, Škofja Loka in Tržič. Za ostale dele Slovenije poglejte tole razpredelnico.

Katere podatke dam na obrazec?

Naziv upravičenca: Kulturno umetniško društvo SubArt
Davčna številka: 96672153

A lahko doniram več društvom?
Lahko, ampak skupna višina donacij ne sme presegati 1%.

Hvala, da ste si vzeli par minut, da nam pomagate do nove strehe. S temi donacijami sicer ne bomo nabrali vseh potrebnih sredstev, ampak nekje je treba začeti 🙂

Hvala![:]

    Comments are closed

    Kulturno umetniško društvo SubArt
    Kolodvorska cesta 8
    4000 Kranj
    info@subart.si