fbpx

[:si]31.7.2020 DE/FRAGMENT w. Shekuza, Stagnat, Douchean[:]

[:si]“Defragmentacija je proces, pri katerem fizično reorganiziramo prostornino pomnilniške enote in majhne razdrobljene delce istega podatka skušamo združiti skupaj ali čim bližje.”

DE/FRAGMENT je nova serija poletnih dogodkov, katerih namen je sproščanje in druženje ob prvorazredni elektronski glasbi, ki nam jo bodo servirali sami prvaki domače podtalne klubske scene.

SHEKUZA LIVE
Shekuza je producent, oblikovalec zvoka in DJ iz Ljubljane, ki je svojo glasbeno pot začel kot klaviaturist v zasedbah Intimn Frizurn in Moveknowledgement, kmalu pa je ustanovil tudi lasten elektronski trio z imenom Ewok. Lansko leto je izdal prvenec De Sica, kjer se ukvarja z odvodi modularne sinteze, sicer pa redno trese temelje kluba K4 s kolektivom KNAUF. Sedmi avgust bo markiral izid novega mini albuma na založbi Kamizdat.

STAGNAT LIVE
Iz podalpskega drobovja hromeč duo, (ne)znan pod imenom Stagnat, svoje poslušno neposlušne ritme črpa iz svojskega, žareče svetlega mikrokozmosa. Produkt je spontan, temnejše obarvan techno, s kaotično noto ptičjega petja, pot v sivo jutro, z uporniško noizerskim spletom okoliščin.

DOUCHEAN
DJ in producent iz Kranja, ki sonično raziskuje abstraktne oblike in neznane pokrajine skozi umazane, zdistorzirane sintetizatorje ter razbijaške ritme. Zgodba ga pelje skozi vse možne inkarnacije temačne podtalne plesne glasbe. Septembra 2019 je izdal svoj prvi album “A Lumberjack’s Smile”, zdaj pa že vestno ustvarja novega.

Music: techno/experimental

 

Vstop prost![:]

    Comments are closed

    Kulturno umetniško društvo SubArt
    Kolodvorska cesta 8
    4000 Kranj
    info@subart.si