4.5.2019 SVEŽenj: Tooth in the sky, Buržuazija

Bitka neuveljavljenih je že spet tukaj!

Na zadnjem dvoboju pred velikim finalom se bosta ob nažiganju hudih riffov in jebenih solaž spopadla benda Tooth in the Sky in Buržuazija, ki se bosta potegovala za freš nagrade:
– Tour de Slovenija (5 sponzoriranih koncertov po sloveniji in žepnina)
– 50x potiskanih majic z logom/sliko izvajalca
– Grafična prenova izvajalca s strani profesionalcev

FLASH INFO:
21:15 – Tooth In The Sky
22:15 – Buržuazija
23:00 – *Afterparty*

Tooth in the Sky so mladci iz Celja in okolice, podvrženi rock glasbi. Band sestavljajo Aleksander Breznikar (vokal, kitara), Jon Klemen (bas kitara) in Miha Gradišnik (bobni). Najraje preigravajo ritme (in melodije) iz časa 70., 80. in 90. let, ki jih, poleg mnogih drugih dejavnikov navdihujejo pri pisanju avtorske glasbe. Band, ki v trenutni zasedbi deluje okoli enega leta, pa je s svojim trdim delom in veliko ljubezni do glasbe nastopil že mnogokrat, po vsej Sloveniji.
Buržuazija je Rock skupina, ki jo sestavlja pet ljubljančanov. Med sabo so povezani in uigrani. Koncertirajo predvsem za kilometrino, prepoznavnost in odrske izkušnje. Močan in speven zvok sta zaščitna znaka benda. Doslej so posneli dva singla – ‘Utrip’ in ‘Mal drgač’, za katera so izdali tudi videospota.

Glavna ideja SVEŽnja NI tekmovanje; izvajalcem ponujamo možnost, da svojo energijo in strast do glasbe predstavijo širši publiki, in da se jim nekega dne ves vloženi trud poplača.