fbpx

[:si]5.5.2018 Plc Fest 2018[:]

[:si]Plc reprezenti:
– DIDGE
– MUTISM
– NESIT

in posebni gostje
INHIBIS, Murska Sobota

+ Pijača dobrodošlice +
+ free Denktimes Compilation vol.III +

PLC je ime zaklonišča v Kranju, ki je dom sedmim bendom, neformalni šoli programerstva ter številnim drugim kreativnim dejavnostim. Kolektiv, ki šteje približno 30 različno poraščenih glav, se konstantno trudi, da bi izboljšal svoje delovne prostore in dvignil nivo kvalitete gorenjske alter scene.

Ker pa ustvarjanje in vzdrževanje delovnih prostorov in opreme ni poceni, zimska britvica in posledična potreba po ogrevanju pa samo še bolj stiska že tako tanke denarnice, so se fantje odločili organizirati fundraiser koncert PLC FEST! Na dogodku vam bodo predstavljeni trije glasbeni projekti Placa, denar iz vstopnic pa bo šel za zimski poračun, ter za krepitev vadbenih in delovnih prostorov.

Didge

Progresivna/psihedelična rock naveza starih prijateljev iz okolice Kranja. Skupina je iz skromnih začetkov v metalski glasbi skozi leta razvila svojevrstno mešanico najrazličnejših glasbenih stilov, neortodoksnih ter dinamičnih struktur pesmi in konceptualne tematike besedil, ki kljub večplastnosti drži rdečo nit in ostaja dokaj preprosta in univerzalna. Po izdaji prvenca Encounters in Endless Grey oktobra 2016 se je bend z vsemi silami usmeril v nove ideje, ki jih bo mogoče slišati na prihajajočih nastopih in izdajah.

Mutism
MUTISM: Štirje kavboji sedijo okoli termoakumulacijske peči in jejo čokoladni puding. Kdo bo ostal brez žlice po večerji? Mesa več kot dovolj za vse. Smeti ležijo vsepovsod. V daljavi plešejo kaktusi. Pijete dovolj vode?

Inhibis

INHIBIS: Glasba takšne masivnosti, da boste preko zvokov rodili samega sebe. A Inhibis niso samo masivni valovi hrupnih riffov na podlagi destruktivne ritem sekcije, saj premorejo tudi mirnejše, atmosferične dele in nas iz vljudnosti po brutalnem pretepu povabijo na romantičen zmenek. Pa čeprav oboje samo v zvočni obliki.

Nesit
Skupek mladih glasbenih navdušencev, ki skušajo združiti najrazličnejše stile glasbe v zanimive kombinacije in dokaj poslušno glasbo[:]

    Comments are closed

    Kulturno umetniško društvo SubArt
    Kolodvorska cesta 8
    4000 Kranj
    info@subart.si