fbpx

[:si]6.12.2019 Raggastation Live: Raggalution, Roots in Session, Tadiman[:]

[:si]Vstopnina: 6 EUR v predprodaji, 8 EUR na vratih

V Kranju je že tradicija, da v decembru eno noč podarimo reggae ritmom. To se ve. Ampak letos se bo na naši postaji ustavil vlak unikatne sorte! 🚂🦁

Za eno posebno vožnjo bomo položili trokrako reggae transverzalo Kransterdam-Ljubljana-Marleybor.

Come one come all, Raggastation v Kranju vabi na vseslovensko zborovanje z dvojnim koncertom domačinov Raggalution, legendami klubske scene Roots in Session in OGjem slovenskega reggaeja, Tadimanom! 🔥

🔈 OPENING: Raggalution part I – Reggae čuha puha
V večer se bomo zapeljali s klasikami iz Raggalution repertoarja ter par novimi komadi v relativno klasičnem reggae stilu. Spevne viže, good vibez and the train is leaving the station.

🔉 MAIN ACT: Raggalutioin part II – Fusion rising
Dim se že pošteno kadi iz lokomotive in glasba postaja… nenavadna. Raggalution predstavijo do kam so prišli v svojem raziskovanju novih dimenzij znotraj reggae glasbe. Žanri postanejo eno preden vlak dokončno zdrmi v noč.

🔊 PARTY: Roots in Session
Prišel je čas da zasukamo plošče in boke. Za gramofoni stojita Pier in FU, DJa, producenta, modela ki sta z neprekinjeno aktivnosto v zadnjih 20ih letih praktično vzgojila našo klubsko bass music sceno. Reggae, jungle, drum and bass, funk, hiphop, ni da ni. Domov še ne gremo tako kmalu.

—————
🎤 GOST VEČERA: Tadiman
Energiji na odru bo svoj glas in stas dodal Tadej »Tadiman« Tratnik, frontman, glasbenik , producent ter nedvomno eden izmed pionirjev slovenske reggae scene. Z bendom Sitimi Hlapci je že pred več kot 20 leti začel postavljati temelje SLO reggae glasbe, sodeloval pa je tudi s svetovno znanimi imeni kot so Fantan Mojah, Skarra Mucci , Bigga Ranx, Raphael, Jahcoustix, Momar Gaye, Hornsman Coyote, Rootsman I, Mad Professor in drugi.

[:]

    Comments are closed

    Kulturno umetniško društvo SubArt
    Kolodvorska cesta 8
    4000 Kranj
    info@subart.si