6.3.2020 Kiwi Flash Gramofon Tour & Kokosy

Sadna solata s Kiviji in Kokosy prihaja na železniško postajo v Kranj!

21.00 vrata / karte
21.30 Kokosy
22.30 Kiwi Flash
23.45 Raggastation: Dj PeteRoots (vstop prost)

—- KIWI FLASH —-

Ob izidu drugega singla Gramofon se Kiviji podajajo na pot okoli Slovenije, da razširijo svoja koncertna obzorja.
Kiwi Flash je skupina štirih kolegov, ki uživajo ob ustvarjanju in izvajanju svoje avtorske glasbe.
V svojih dveh letih obstoja so izdali single Dežela Nela, ki je bil tudi popevka tedna na Valu 202, med drugim so igrali na TrNovFestu, Vičstocku, festivalu Gora Rocka, osvojili natečaj Špil liga, publiko pa so ogrevali tudi za večja Slovenska imena kot so Koala Voice in MRFY.

—- KOKOSY —-

Kokosy so 4-dimenzionalno bitje pretežno glasbene nature, ki slovenski glasbosferi ponuja svež vetrič nedefiniranosti. Žanrsko se Kokosy – Bors, Izi, L’Bron in Drobo – ne opredeljujejo pretirano; lahko bi dejali, da predstavljajo nov val indie-pop-jazz-funk-punk-softboirocka.
Leta 2019 so z nastopi na Škisovi tržnici, Trnowfestu, Kaševem festivalu in podobnih koncertnih prizoriščih dodobra opozorili nase, naivno pa so se zagnali tudi v ustvarjanje svojega prvega albuma – Hude Bejbe na Dopustu, ki so ga decembra predstavili v nafilanem CSK-ju. S strani glasbokritikov so bile Bejbe ocenjene kot lirično-glasbeni presežek edinstvenosti, sproščenosti in iskrenosti, Kokosy pa s popevko tedna na Valu 202, Ranjena, tretjim videospotom na YuTubu za glasbotvorbo Nedefiniran in Kako si turo počasi odrinjajo iz pristaniča bendovske infantilnosti, oziroma po besedah Izidorjeve
mami: “Iz tegale vašega ansambla pa še nekej bo!”