fbpx

[:si]8.2.2020 Cheap House live electro / FR & Raggastation Dj Danjahras[:]

[:si]Vstop prost!

“Odkritje leta!”

► Cheap House (Live electro band, Francija)
Štiričlanska zasedba, ki prihaja iz Strasbourga, je bila ustanovljena šele leta 2018. Kljub temu pa njihovi vplivi že segajo vse do zahodne Afrike, središča nočnega življenja v Berlinu in se s skupinami, kot so The Comet’s Coming in Sons of Kemet dotikajo živahnih kulturnih uličicmlade londonske jazzovske scene. Cheap House so vznemirljivi, energični in eksplozivni. Pripravite se na čudovito instrumentalno plesno nevihto!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

After ❤️💛💚
Raggastation: Bob Marley Bday Party

► DJ Danjahras (Dubsystem sound)
Za mešalko bo stopila DJ Danjahras, selektorica, ki je svojo glasbeno pot začela kot managerka enega prvih sound systemov pri nas, Dubsystem sound. Kmalu je kot ena redkih ženskih predstavnic začela glasbo tudi vrteti. Nastopila je že na raznih festivalih, kot so (Riversplash in Overjam (Tolmin), Jungleflash (Sežana), Seasplash (Pula Hrvaška), Reggae Conference (Ljubljana / Kolpa), Exit Festival (Srbija) in si delila oder z mnogimi umetniki, kot so Skarra Mucci, Brother Culture, Deadly Hunta, Solo Banton, Asher Selector, Cave Man Sound System.

Med bivanjem v Italiji se je njena ljubezen do glasbe še bolj okrepila. Spoznala je toplino analognega vinil zvoka in od takrat zbira glasbo izključno na vinilu. Njena selekcija temelji predvsem na dancehallu.

! See yuh all inna di dance ![:]

    Comments are closed

    Kulturno umetniško društvo SubArt
    Kolodvorska cesta 8
    4000 Kranj
    info@subart.si