9.2.2019 SVEŽenj: Miki Souls, UM, Pantaloons

Na tretjem dogodku v sklopu bitke bendov SVEŽenj boste lahko priča epskim rap dvobojem, lirični zajebanciji, sveži dozi sarkazma in družbene kritike, erotičnim zvokom saksofona, groovy ritmom in črnem humorju.

Tretjo bitko neuveljavljenih bendov bo povzdignil Iskriv zagrebški zafrkant Miki Solus. Začel je z lo-fi kitarskim folk punkom, zatem postavil kitaro v kot in presedlal na repanje za klavirjem, v zabavnih pop skladbah, v katerih prevladujeta klavir in harmonika, spet združuje različne sloge, od drum ‘n’ bassa ter retro šlagerjev do rapa in polke.

TEKMOVALCI:

Pantaloons so mešanica broken beata, dubstepa, elektrofunka in ambientalnih momentov, ki se izraža skozi tubo, tenor saksofon in bobne. Vsekakor slastna kombinacija, s katero bojo morali očarati sodnike. Pantaloons so Aljaž Markežič, Luka Belič in David Nik Lipovac.
UM & Kuna freestyle show je oblika nastopov, kjer po predlogih publike improvizirano kreirajo pesmi. Ste kdaj želeli slišati komad o Avokadu Janezu ali pa o sinhronem plavanju? To ni več problem! Člani so: Urh Mlakar, Igor Kuna, Simon in Leon Bedjanič.

Vstop prost.