fbpx

[:si]Koncertni video tok // vse sobote v novembru[:]

[:si]KŠK in Trainstation SubArt pripravljata sklop online koncertov v “živo”, ki se bodo odvili v mesecu novembru. 🎶 Pričakuješ lahko skupine NATT, RAGGALUTION, SMETNAKI, ter nekatere (še) neuveljavljene bande.
KDAJ? Koncerti se bodo odvijali vsako soboto v novembru.
LOKACIJA? Dogodek bo izveden preko live streama na naši FB strani.
VSTOPNINA: Ništa. ❌

▪️ P r o g r a m ▪️

7.11. ob 21ih

► NATT
Natt preigravajo lahkotno težki crust/eksperimental/industrial/bm koktail. Bend je nastal 2019, vmes počival pol leta zaradi menjave članov, letos poleti pa ponovno pričel z vajami. Tokratni koncert, ki se bo odvil prek strama, bo njihov prvi javni koncert v novi postavi.
___________________________________________

14.11. ob 21ih

► FANKADELIK: Joe Joe, Semch, Lazar, Frontize, Andi

Za mešalko: Stefan “DJ Necropsi” Korn
GD Fankadelik je bilo ustanovljeno s strani znane tržiške zasedbe T.M.S. Crew s prvotnim namenom koncertiranja in ustvarjanja glasbe. V zadnjih dveh letih pa se je reorganizirala celotna vizija društva, polna pozitivne energije in elana za nove podvige. Predsednik društva, reper Jošt Tadvan Urbanc a.k.a
Joe Joe, je imel dovolj zamisli in energije, da je posameznike s skupnimi interesi ter cilji na njihovi glasbeni poti povezal v raznoliko, toda složno ekipo.
___________________________________________

21.11. ob 20ih

► INGOA
INGOA je zrasla s covidom. Je brez okusa, barve, vonja, stila, bannerja in imidža. Osebno precenite, skritizirajte, pohvalite, skomercializirajte in uvrstite v glasbeni predal. Boben, bas in kitara so okuženi z distoržnom, flangerjem, sythom in reverb delayem. Vokala ni, saj vam bo videoprojekcija povedala vse.

► SAKRABOLT
Sakrabolt je HC metal skupina iz globin Kranja, ki se je združila januarja 2020, z namenom, da se ustvarja kaotično, groovy – energično glasbo v stilu New York Hardkora / 90s Metalcora in Groove metala. Ustvarjajo s polno silo in širijo KRHC. Za njimi sta dva divja koncerta in trenutno končujejo prvi EP, ki ga bodo verjetno izdali že letos! Pričakujte surov hardcore metal kaos!

► SMOKING CACTUS
Smoking cactus so entuziasti indie in na splošno rock glasbe. Pri vajah in v pesmih mešajo skupaj prvine punk rocka, funka, surf rocka, psihadelike, alternative, trapa, rapa in še marsikaj drugega v indie celoto, ki tvori bend, ki je eventuelno prišel iz garaž in kleti v SubArt.
Sestavljeni so iz Jana Čurina (lead vokal, ritem kitara), Tadeja Pernuša (back vokal, lead kitara), Urbana Leskovarja (back vokal, bas, synth) in Neže Dolmovič (bobni). Na plani imajo debitno plato (konceptni album), ki bo raziskovala teme romantike, spremembe identitete in umetniške pretencioznosti med drugimi.
____________________________________________

28.11. ob 21ih

► SMETNAKI
Smetnake bi najlažje opisali, kot čredo divjih žrebcev, če 7 glasbenikov lahko štejemo kot čredo. Divjost teh žrebcev pa najlažje vidimo, ko s pomočjo dveh tolkalcev, treh trobil (mislim čist zares sta dve trobili in eno pihalo sam takle pač mamo) in dveh kitaristov ustvarjajo mila sozvočja punk, ska, funk, reggae, hip hop, fusion, metal, klasičnih, ilegalnih, takih-s-katerimi-se-ti-mamica-ne-bi-dovolila-družit zvokov. Ker je njihova glasbena briljanca tako intenzivna, ne priporočamo, da jih poslušate z oblečenimi hlačami, saj vam jih bo sleklo.[:]

    Comments are closed

    Kulturno umetniško društvo SubArt
    Kolodvorska cesta 8
    4000 Kranj
    info@subart.si