fbpx

[:si]

Pod streho Trainstation SubArt-a je pod rokami zagnanih prostovoljcev nastal tudi ‘indoor’ miniramp, edini pokriti športni objekt v Kranju, namenjen rolkanju. Rampa je namenjena vsem, ki jih veselijo skejtanje, rolanje in drugi tovrstni športi. Njena uporaba je brezplačna, na voljo pa je čez celo leto, v kateremkoli vremenu in delu dneva.

Dvakrat letno organiziramo otvoritev sezone (letne in zimske), na kateri se zberejo rolkarji iz različnih krajev po Sloveniji.

Za prenos znanja in veščin na mlade upe naši rolkarji poskrbijo s skejt šolo ‘Rolkarske urice’, namenjeno vsem, ki se želijo naučiti ali izboljšati svoje furanje takšnih ali drugačnih naprav na koleščkih.

Za uporabo prostora, sodelovanje na skejt sešnih ali prijavo na Rolkarske urice lahko kontaktirate Luka na luka@subart.si ali pišete na mail sd.kranjskih.rolkarjev@gmail.com

Dogajanje lahko spremljate tudi na Facebook strani »Skate Kranstrdam«

 

[:en]

With the help of our volunteers, we have also built an indoor miniramp in Transtation SubArt. It is considered to be the only covered sports facility in Kranj built for skating purposes. Kransterdam skate ramp welcomes everyone interested in skating, rollerblading and other similar activities. Its use is admission free and available at any time, disregarding the time and weather conditions.

Twice a year we organize an opening event of the season, where Slovenian skater boys gather for skate sessions.

Knowledge and skills in skating are being taught by our tutors ”Skating hours” school, available to all, be it improving your skills or getting in touch with skating for the first time.

For the use of skate ramp, joining Skating hours or participating in skate sessions feel free to contact Luka at luka@subart.si or write at sd.kranjskih.rolkarjev@gmail.com

You can also follow us on Facebook at ‘Skate Kranstrdam’.

 

[:]

Kulturno umetniško društvo SubArt
Kolodvorska cesta 8
4000 Kranj
info@subart.si