fbpx

Dragi umetniki,

tudi v letošnji sezoni vas vabimo k sodelovanju pri razstavljanju v naši družbeno kritični Ulični galeriji, kjer si prizadevamo združiti umetnost, aktivizem in kritično razmišljanje. Naša galerija je posvečena izražanju umetniških del, ki nagovarjajo pomembna družbena vprašanja in spodbujajo premislek ter dialog med obiskovalci.

Razstave bodo potekale čez celo leto, posamezna razstava pa bo na ogled 1 mesec. Razpis je odprt za umetnike iz vseh umetniških disciplin, vključno s slikarstvom , fotografijo , kiparstvom , performansom , grafiko in drugimi izraznimi oblikami.

Pogoji sodelovanja:
Tema: Dela, ki jih boste razstavili naj obravnavajo pomembna družbena vprašanja, kot so socialna pravičnost, okoljska trajnostnost, politični aktivizem, spolna enakopravnost, kulturna raznolikost ali druga aktualna tematika.
Oblika: 4 plakatna mesta, v izmeri 140 x 200 cm
Prijave: Fotografije oz. vaša dela nam pošljite na mail info@subart.si. Opis naj vsebuje ime in priimek umetnika/umetnice, naslov dela/del, kratek opis dela in kako se povezuje z razstavno temo, fotografija dela, kratek umetniški življenjepis.

Vabljeni ste, da se nam pridružite in s svojo umetnostjo prispevate k spodbujanju družbenega dialoga in kritičnega razmišljanja. Skupaj lahko ustvarimo pomembno spremembo in osvetlimo družbena vprašanja, ki jih je treba nasloviti.

Veselimo se vaših prijav!Kulturno umetniško društvo SubArt
Kolodvorska cesta 8
4000 Kranj
info@subart.si