fbpx

[:si]22. 4. 2022 UFF Raps! Vol. 2 – MRIGO & GHET / Ali Massive / DJ NBGT[:]

[:si]UFF Raps! Vol. 2 – MRIGO & GHET
________________________________________________________________________

UFF RAPS je nova redna serija hip hop dogodkov! Odvijajo se celo leto enkrat mesečno na Trainstationu v Kranju. Vabimo vas na UFF RAPS vol.2, ki bo v petek 22.04.2022 ob 20:00 uri!
________________________________________________________________________

MRIGO & GHET:
Tokrat v Kranj prihajata dobro poznana Mrigo & Ghet. Ju je treba predstavljati? Ni treba! Artista sta v samem vrhu kvalitetne slovenske rap scene in sta za njo naredila veliko več kot samo občasen album. Če ju ne poznaš nam prosim pokaži kamen, pod katerim si ležal do zdaj, in se spravi izpod njega na parti.
https://www.facebook.com/MRIGOGHET
ALI MASSIVE:
ALi Massive je pionir Kranjskega rapa, mojster flowa in dinamike,ki z svojo energijo in udarnimi texti pricara pravo rap vzdusje. Ustvarja v treh jezikih Ang/Slo/Bih in ravno pripravlja dva nova projekta z po 15 novih skladb, ketere nam bo tudi predstavil.
DJ NBGT:
DJ NBGT je navdušenec nad zlato dobo rapa, ki nas popelje v 90ta in začetke 2000. Svoje veščine je kalil pod mentorstvom K Powa, Sunnyja in Woo-Dja, svoje spretnosti pa nakazoval že na Rapetkih ter HipHop Reunionu. Avtohtoni Kranjčan je sedaj našel zatočišče v Mariboru kjer reprezenta Gramofonoteko in Mariborčanom redno servira mastne bite.
IG: dj_nbgt

DJ Korkie
________________________________________________________________________

Cena vstopnice : 7€
Povezovalec dogodka: Rok Kadoič (UF)
Organizator : UF Podcast, Fankadelik Ent.[:]

    Comments are closed

    Kulturno umetniško društvo SubArt
    Kolodvorska cesta 8
    4000 Kranj
    info@subart.si