fbpx

[:si]24.3.2023 Alo!Stari[:]

[:si]‼️ Koncert je RAZPRODAN, zato vstopnic na vhodu ne bo mogoče kupiti ‼️

Vozni red 🚂🚃🚃🚃
20.00 vrata
20.30 Fat Butlers
21.30 PusPusPus
22.30 Alo!Stari

” Ah devetdeseta. Zlati cajti. Pubeci smo se dobivali na dvorišču al pa pri UŠC-ju. V Mariboru valda. Takrat smo rekli da gremo na PA (aka. pedagoška akademija). Vsak svoj skate v roke pa akcija. Enim je celo nekaj ratalo, drugi pa smo slej ko prej obupali pa se raje družli in bluzili. O življenju (kolko si kot sveži najstnik takrat to sploh razumel), o tečnih starih in pa o muziki. Kolko cd-jev in kaset smo si menjali in presnemavali nimam pojma, vem pa da smo bli ena prvih generacij, ki je muziko našla tudi na netu z Napsterjem al pa celo preko IRC-a. Na špile še nismo smeli hodit, smo pa zato tolko bolj nabijali muziko doma.

In kmalu se je zgodilo to da je eno desko zamenjala druga. Skejt je nadomestila kitara. Poškodbe in buške pa kitarski riff-i in raztrgani zvočniki. Stari niso meli kaj dosti proti. Glavno da se pubec ne drogira!

No nekak tak se naša zgodba začne. In potem smo odraščali. Pa igrali v različnih bendih (Trash Candy, Happy ol’ McWeasel, Burning Legion), prepotovali skoraj vso Evropo in po več ko dveh desetletjih ugotovili, da bi se blo res super vrnit na začetek. Takrat je blo res fajn. Samo špilat nismo znali, zdaj pa znamo. Pa zgodb se je nabralo še in še”.

Nekak tak so pol nastali Alo!Stari. Ker valda je bil to njihov pozdrav takrat in je ostal vse do danes.

ALO!STARI so:
Tine Matjašič – Vokal
Matic Mlakar – Kitara
Jernej Metež – Kitara
Matej Kosmačin – Bas
Tomaž Medvar – Bobni

vstopnice:
– predprodaja: 12 eur (www.subart.si)
– na dan dogodka: 15 eur

[:]

    Comments are closed

    Kulturno umetniško društvo SubArt
    Kolodvorska cesta 8
    4000 Kranj
    info@subart.si