fbpx

[:si]29.6.2018 Within Destruction, Mist, Black Reaper (10. Subart festival)[:]

[:si]Koncert bo v Trainstationu.
Časovnica:
21.00 vrata
21.30 Black Reaper
22.30 Mist
23.30 Within Destruction

WITHIN DESTRUCTION
Gre za slamming deathcore zasedbo, ki je s svojim delovanjem na Jesenicah pričela leta 2010. Njihova glasba je kombinacija death metal riffov, deathcore ritem sekcije ter hitrih black medal melodij in blast beatov. Za seboj imajo tri albume in prav vsi so dobro čislani tako pri domačih kot tuijih glasbenih kritikih. Fantje so si ogromno kilometrine nabrali že na turneji leta 2016, ko so nastopili v nekaterih srednjeevropskih državah in Franciji. Tokratna turneja pa je bila mnogo obsežnejša, med 27. februarjem in 25. marcem so obredli odre v Veliki Britaniji, Španiji, Franciji, Belgiji, Nemčiji, Italiji, Avstriji, na Češkem in nenazadnje tudi v Sloveniji. Nedavno so objavili tudi provokativni videospot za skladbo “Human Defect”, v katerem se kot protagonistka med drugim pojavlja razvpita Denise Dame.

povezavi
https://www.facebook.com/WithinDestructionSlo/
https://withindestruction.bandcamp.com/

______________________________________________________

MIST
Mist je ljubljansko-postojnska doom metal skupina, nastala leta 2012. Leto kasneje so izdali prve demo posnetke, spomladi 2015 pa EP ‘Inan’ s štirimi skladbami. Zgledujejo se po bendih, kot so Black Sabbath, Pentagram, Candlemass, Jex Thoth ipd. Odigrali so nekaj čez 50 koncertov doma in v tujini, med drugim so nastopili na festivalih Metaldays, Bloodstock, Hammer Of Doom, Malta Doom Festival ter imeli tedensko turnejo po Veliki Britaniji.
1. junija izide pri nizozemski založbi Soulseller Records njihov dolgometražni prvenec, naslovljen ”Free Me Of The Sun”.

povezavi
https://www.facebook.com/mist.doom/?fref=nf
https://mistdoom.bandcamp.com/

______________________________________________________

BLACK REAPER
Kvartet, ustanovljen konec leta 2012, sestavljajo nadobudni najstniki iz okolice Nove Gorice, inspiracijo za svoje ustvarjanje pa črpajo iz bandov, kot so: Exodus, Testament, Megadeth, Sepultura, Kreator, Sodom, Venom in podobni. Fantje so brez dvoma dokaz, da se tudi generacija rojena v letih, od koder se črpa navdih še ni odpovedala pristnemu thrash metalu. Band ima vse, kar je potrebno za odličen thrash metal band, edino kar fantje potrebujejo, je vaša podpora. Vabljeni na dozo agresivnega thrash metala!

povezava
https://www.facebook.com/Black-Reaper-432968253452333/

Vstopnice:

[:]

    Comments are closed

    Kulturno umetniško društvo SubArt
    Kolodvorska cesta 8
    4000 Kranj
    info@subart.si