fbpx

[:si]4.1.2020 Rock’n’Roll za Slavkota[:]

[:si]Vozni red

21.00 vrata, 21.30 Travellin’ Blues, 22.30 Bad Notion

Vstop prost.

 

4. januarja vabljeni na druženje, kjer bomo obujali spomine na enega in edinega župana Kransterdama – Slavkota Manfredo. Da pa bo večer potekal v stilu, bodo poskrbeli Travellin’ Blues in Bad Notion.

► TRAVELLIN’ BLUES (blues, r’n’r’, country)
Zasedbo sestavljajo sami prekaljeni glasbeniki, ki igrajo in sodelujejo s priznanimi umetniki kot so Klemen Klemen, Gal in Severa Gjurin, Leteči Potepuhi, The Star Time Playboys, Adi Smolar in drugi. Preigravajo uspešnice v svoji lastni preobleki. Žur zagotovljen!

zasedba
Marko Matjašič: kitara, vokal
Damir Jazbec: ustna harmonika
Boštjan Copek: kontrabas
Gregor Copek: boben

► BAD NOTION (blues, rock)
Bad Notion je energični glasbeni trio, ki se nezadržno uveljavlja kot ena najbolj privlačnih blues-rock atrakcij v Sloveniji. Navdušujoča posebnost njihovih nastopov so globoko vživeti blues toni, ki jih okusno kombinirajo z lahkotnostjo funk-a po eni in težo trdega
rocka po drugi strani. Nastajajoča zmes redno navdušuje široko občinstvo, ravnodušnih pa ne pusti niti najzahtevnejših glasbenih sladokuscev. Naj gre za intimo majhnega odra, spektakel velikega koncerta, ali kaj vmes, z energičnim in neutrudnim nastopom pustijo Bad Notion edinstven pečat kjerkoli že se pojavijo.

Zasedbo sestavljajo Grega Smola Crnković (kitara in vokal), Rok Skoliber (bobni) in Žiga Korenčič (bas kitara). Med glasbene vplive prištevajo velikane, kot so Jimi Hendrix, Gov’t Mule, Jeff Beck, Michael Landau, Led Zeppelin, Robben Ford, Santana in še številne
druge.[:]

    Comments are closed

    Kulturno umetniško društvo SubArt
    Kolodvorska cesta 8
    4000 Kranj
    info@subart.si