fbpx

[:si]Delavnica : (NE) VEM KDO SEM (marec – april)[:en]Delavnica : (NE) VEM KDO SEM[:]

[:si](NE) VEM KDO SEM

Se še spomniš, ko si v vrtcu brezskrbno čečkal po papirju? Kako si lahko prosto raziskoval barvo in obliko, ki je pred teboj nastajala na beli površini?
Otroci skozi igro, risanje in ustvarjanje izražajo dele sebe ter raziskujejo svojo vlogo v svetu. In čeprav si zdaj že velik in odrasel, otrok v tebi še živi! Čeprav ga morda ne vidiš, slišiš ali čutiš, se ta otrok še vedno skriva v tebi in čaka, da mu boš namenil čas in pozornost. Če dovolimo svojemu notranjemu otroku svoj čas in prostor za izražanje, lahko odkrijemo dele sebe, ki smo jih tekom odraščanja zaprli v sobo »Obnašaj se letom primerno!«!
Naj ustvarjanje ne bo več cilj, ampak proces! Proces raziskovanja svojega notranjega sveta, proces opolnomočenja svojih notranjih virov moči, odkrivanje lastnih pozitivnih lastnosti in osvetlitev zaprtih delov naše psihe.

Na delavnicah si bomo vzeli čas, da se sprostimo in dovolimo, da skozi nas steče igrivost ter odprtost. Skozi različne teme, tehnike in oblike ustvarjanja se bomo skupaj podali v raziskovanje svojega notranjega sveta.

Delavnice bodo trajale osem zaporednih torkov ob 19h, začetek: 8. 3. 2022
Zaradi omejenega števila prijav (8 oseb) in celostnega koncepta delavnic vas prosimo, da se prijavite na info@subart.si
Delavnice so zasnovane celostno, zato prijavljene vabimo, da se udeležijo vseh zaporednih terminov.
Prispevek za obisk vseh osmih delavnic: 120 €
V kolikor nimaš denarja, oz. ti je znesek previsok, delavnic pa bi se vseeno udeležil/a, prosimo, piši na tjasa.dereya21@gmail.com in zagotvo se bosta lahko nekaj dogovorila![:]

    Comments are closed

    Kulturno umetniško društvo SubArt
    Kolodvorska cesta 8
    4000 Kranj
    info@subart.si